Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziţii la peste o sută de persoane bănuite de furt de produse petroliere

ro

07 Oct, 2014 07:10 1719 Marime text
Potrivit România TV în această dimineaţă au loc percheziţii în trei judeţe şi în municipiul Bucureşti la peste o sută de persoane bănuite de furt de produse petroliere, efectuate pe raza judeţului Ialomiţa.

Peste o sută de persoane vor fi conduse la audieri pentru explicaţii.

UPDATE, ora 7.52

Prejudiciul estimat se ridică la peste 1.800.000 de lei


Potrivit unui comunicat, Poliţia Română efectuează, la această oră, 112 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice, bănuite de comiterea de furturi de produse petroliere, precum şi depozite de colectare de ţiţei.

Sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., peste 650 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, I.P.J. Buzău, I.P.J. Brăila şi D.G.P.M.B., precum și ofițeri specialiști ai D.I.F., D.A.E.S.P. și luptători S.I.A.S.-I.G.P.R., efectuează 112 percheziţii pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 108 mandate de aducere.

În cadrul activităţilor, desfăşurate în două dosare penale instrumentate de polițiștii ialomițeni, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Urziceni și Slobozia, se urmărește depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârșirea acestor infracţiuni și a bunurilor folosite la comiterea faptelor.

Prejudiciul estimat, până în prezent, se ridică la peste 1.800.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I..
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii