Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Constanţa Fildeş şi blănuri de animale exotice, ridicate de poliţişti

ro

19 Feb, 2016 11:34 2446 Marime text
 
Două percheziţii domiciliare au fost efectuate de poliţiştii constănţeni într-un caz de contrabandă
 
Astfel, ieri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă.


 
În fapt, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Constanţa ar fi încercat să comercializeze cantitatea de 2,5 kg fildeş. Potrivit legislaţiei în vigoare, comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie este interzis.
 
Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate două blănuri de animale exotice, posibil leopard sau ghepard, cantitatea de 2,5 kg fildeş precum şi o piele de şarpe, piton, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


 
Investigaţiile sunt continuate de către poliţiştii constănţeni în vederea stabilirii cu exactitate a  provenienţei şi naturii marfurilor identificate, urmând a fi luate măsuri legale.
 
Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - IGPR.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii