Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pene de curent in Mamaia si 2 Mai, din cauza supraconsumului

ro

08 Aug, 2010 20:11 1864 Marime text
Mai multe întreruperi de curent s-au produs în staţiunile Mamaia şi 2 Mai, în ultimele 24 ore, din cauza avarierii unor transformatoare, iar reprezentanţii ENEL Distribuţie Dobrogea au explicat că desele întreruperi de energie electrică sunt cauzate de supraconsumul de energie, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat al ENEL Distribuţie Dobrogea, sâmbătă, în jurul orei 13:00, din cauza temperaturii ridicate şi a consumului excesiv de energie electrică un transformator şi două cabluri de medie tensiune au fost avariate, o parte din staţiunea Mamaia rămânând astfel nealimentată.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea au intervenit, clienţii rămaşi fără energie electrică fiind alimentaţi printr-un grup electrogen, la scurt timp după producerea incidentului.

De asemenea, noaptea trecută, un transformator s-a ars în staţiunea 2 Mai, intervenţia echipelor Enel Distribuţie Dobrogea fiind îngreunată în timpul nopţii de imposibilitatea de a ajunge la transformator pentru a-l înlocui. Astfel, în această dimineaţă, în jurul orei 10:30, echipele Enel au reuşit să înlocuiască transformatorul utilizând un utilaj cu un braţ lung.

Sursa: mediafax.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 08 Aug, 2010 18:56 PENELE DE CURENT sunt datorate celor care au ARME PSIHOTRONICE si cu MICROUNDE ce sunt mari consumataore de CURENT ELECTRIC si din aceaata cauza se cauta sa se COMPLETEZE cu energie electrica de la EOLIENE.