Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentul României, închiriat pentru filme americane. Cât vor plăti producătorii peliculei

ro

25 Oct, 2016 11:46 3701 Marime text
Parlamentul României, închiriat pentru filmări. Clădirea în care aleşii noştri ne asigură tragi-comedii zilnice va fi folosită pentru turnarea unui film SF, realizat de regizorul lui Keanu Reeves. Pentru două ore de filmare, producătorii peliculei vor plăti 10.000 de euro, informează România TV.

Palatul Parlamentului va constitui decorul pentru câteva din scenele unui nou film SF, realizat de regizorul Carl Rinsch, care a lucrat inclusiv cu Keanu Reeves.

Pelicula va descrie o civilizaţie perfecţionată cu ajutorul inteligenţei artificiale şi a cărei sarcină este de a salva lumea prin acţiuni de natură umanitară. Pentru două ore de filmare la Palatul Parlamentului, producătorii vor plăti 10.000 de euro.

"Scenele pe care dorim sa le filmăm la Parlament sunt secvenţe ceremoniale, în care este vorba de liderii acestei civilizaţii avansate. Pe scurt, ei sunt urmăriţi de aparatul de filmat în timp ce călătoresc prin clădire. (...) Deşi, în aparenţă, scenele sunt simple, ele ajută la descrierea lumii sofisticate a personajelor.", spune regizorul Carl Rinsch.

El a regizat şi pelicula "47 Ronin" din 2013, în care l-a avut ca star pe Keanu Reeves.

În acel film, Keanu Reeves a jucat rolul unui războinic neacceptat iniţial în cultura locală, din cauza originii sale mixte.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii