Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Părinţii acuză inspectorul şcolar general al ISJ Constanţa „Şi-a pus verişoara director la Liceul din Ovidiu“. Iată ce spune Gabriela Bucovală

ro

14 Sep, 2016 11:11 9211 Marime text


Dacă spătămâna trecută mai mulţi părinţi semnalau nereguli la  Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ din Constanța, iată că a apărut o nouă nemulţumire a părinţilor. De data asta în vizor este numirea directorilor de către conducerea Inspectoratului Școlar Județean.
 
 „În anul 2012 Terziu Maria a fost schimbată din funcţia de director al Gradiniţei Amicii din Constanţa, pentru că cerea bani pentru înscrierea unui copil, lucru recunoscut pe atunci chiar de doamna director. Acum cand inspectorul şcolar general este Zoe Bucovala, doamna Terziu este numită din nou director, dar la o altă Gradinită – nr. 45 Constanţa. Deşi ştie situatia doamnei Terziu, faptul ca este tot macedoneancă de a dânsei a făcut să se uite tot. Doamna Terziu s-a şi lăudat «Acum ca au ajuns neamurile la putere, o sa fiu si eu director asa cum mi-am dorit», a spus aceasta peste tot şi aşa a si fost. Doamna Bucovală, care se crede corectă, nu s-a oprit aici cu neamurile. Şi-a pus verişoara director la Liceul din Ovidiu. Oare cum poate să facă aşa ceva, când a spus că pe timpul mandatului ei de Inspector, totul va fi corect şi transparent. Le transmitem părinţilor de la Grădiniţa 45 să aibă grijă când vin să-şi înscrie copiii!“, se spune în sesziare.

Vom reveni!

UPDATE, ora 13.51

„Fostul director al Grădiniției cu Program Prelungit Nr. 45 din Constanța a solicitat încetarea raporturilor de muncă în vederea pensionării, iar Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a avizat propunerea pentru detașarea în interesul învățământului în funcția de director a doamnei Maria Terziu  până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2016-2017. Inspectoratul Școlar Județean Constanța nu a primit nicio sesizare privind faptele enunțate de petent, dar în cazul în care sunt părinți sau cadre didactice care au cunoștință  și dovezi privind  faptele menționate,  sunt  rugate să sesizeze Inspectoratul Școlar Județean Constanța și organele competente. În ceea ce privește cea de-a doua afirmație neîntemeiată, vă precizez faptul că nu am nicio relație  de rudenie cu niciun director  de la liceul din Ovidiu. Mi-am construit întreaga carieră pe corectitudine, prin urmare nu voi face rabat nici în funcția de inspector școlar general de la aceasta“, a declarat inspectorul şcolar general Gabriela Bucovală.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii