Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe langă Judecătoria Constanţa vrea arestarea preventivă a două persoane cercetate pentru înşelăciune şi uz de fals

ro

30 Apr, 2014 13:57 1845 Marime text

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus astăzi punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul G.R.G, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals şi faţă de inculpatul S.I.B, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.
În fapt, în sarcina inculpatului G.R.G. s-a reţinut că în cursul lunii ianuarie 2014, i-a indus în eroare pe reprezentanţii unei societăţi comerciale, prin aceea că şi-a declinat calitatea nereală de reprezentant al SC J.T.G.O. SRL, calitate în care, folosind înscrisuri falsificate, a comandat anvelope de camion în valoare de 115.250 lei. În sarcina inculpatului S.I.B s-a reţinut că în aceeaşi perioadă şi-a declinat de asemenea calitatea nereală de reprezentant al SC J.T.G.O. SRL, calitate în care a solicitat SC E.A. SRL încărcarea şi transportarea anvelopelor comandate de inculpatul G.R.G de la sediul societăţii păgubite. Prejudiciul cauzat societăţii a fost de 30.041,23 lei, reprezentând contravaloarea a 12 anvelope de camion încărcate cu ocazia primului transport, activitatea infracţională a celor doi inculpaţi fiind întreruptă de organele de poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii