Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă televiziune din România se închide

ro

10 Sep, 2013 12:58 2154 Marime text

CNA a decis, in sedinta de marti, sa retraga licenta audiovizuala a Money.ro TV, din cauza ca emisia televiziunii a fost intrerupta mai mult de 96 de ore, fara a notifica in acest sens Consiliul.

Potrivit articolului 57, alineatul 1 din Legea audiovizualului, "Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii: b) titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica, si mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului".

Reprezentantii CNA au facut mai multe controale la sediul Money.ro TV din Bucuresti, constatand ca televiziunea nu mai emite.

Pe de alta parte, potrivit reprezentantilor CNA, televiziunea si-a intrerupt emisia mai mult de 96 de ore si nu a notificat Consiliul pentru a preciza care sunt motivele pentru care si-a incetat emisia.

Totodata, Laura Georgescu, presedintele CNA, a spus ca, marti dimineata, Consiliul a primit o adresa de la societatea Media Advertising & Sales SRL, potrivit careia structura actionariatului a fost modificata pe 31 iulie.

De asemenea, Media Advertising & Sales SRL a solicitat CNA amanarea discutarii situatiei Money.ro TV.

Consiliul a decis, insa, sa nu amane discutarea situatiei Money.ro TV, iar, la propunerea Laurei Georgescu, CNA a decis sa retraga licenta audiovizuala a Money.ro TV.

Retragerea licentei Money.ro TV a fost aprobata cu noua voturi "pentru" (Laura Georgescu, Radu Calin Cristea, Rasvan Popescu, Christian Mititelu, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Narcisa Iorga, Lorand Turos si Florin Gabrea).

Cristina Trepcea a votat "impotriva" retragerii licentei Money.ro TV.

Potrivit datelor depuse la Oficiul National al Registrului Comertului, asociatii societatii Media Advertising & Sales SRL sunt: Sorin Freciu - asociat principal (75%), Webster Gaz Group SRL (20%) si Codita Sorin (5%).

Televiziunea Money.ro TV, controlata de Sorin Freciu, este diferita de postul The Money Channel, detinut de Realitatea Media SA.

Televiziunea Money.ro TV a fost lansata in octombrie 2012.

Sursa: cancan.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii