Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O jurnalistă de 28 de ani a pierdut lupta cu cancerul

ro

22 Mar, 2014 12:20 4404 Marime text


Andreea Popescu a încercat să lupte cu teribila boală, dar, în cele din urmă, aceasta a învins-o. Andreea se afla la un spital din Viena, unde medicii austrieci încercau să facă imposibilul, atunci când și-a dat ultima suflare luni, 17 martie. Andreea Popescu a lucrat la Cancan, la revista Story și a fost PR la Asociația „Mai mult verde”. Suferea de cancer osos, depistat în august 2011 - scrie reportervirtual.ro.


Logodnicul ei, Bogdan Fireteanu, a postat ieri pe pagina ei de Facebook un anunț pentru cunoscuți:

„Andreea nu mai este printre noi, ne-a parasit luni, 17 Martie in timpul unei operatii foarte complicate si riscante intr-un spital din Viena.

Toti cei pentru care Andreea a insemnat ceva, vor putea sa-si ia bun ramas duminica la capela bisericii Sfanta Maria de pe strada Iani Buzoiani 1 (la baza podului Grant ). Slujba va avea loc la biserica de langa capela luni la ora 12:00, iar inhumarea la Cimitirul Sf. Maria de pe strada Cantonului .

Stiu ca veti avea intrebari, pentru unele poate avem niste raspunsuri dar nu suntem pregatiti sa vorbim, iar pentru altele nu avem nici noi. Va rugam sa intelegeti tragedia prin care trecem, nu ne fortati cu telefoane, stim ca vreti sa ne ajutati si fiti siguri ca daca vom avea nevoie de ajutor, il vom cere.

Va multumim pentru intelegere, Familia”

Ultima postare pe Facebook a Andreei a fost făcută duminică, 16 martie, cu o zi înainte de operația din care nu s-a mai trezit: „Urasc ca platesc abonament la Voyo si Antena Play si cand vreau sa ma uit si eu la o emisiune nu merge!!! ”

sursa: Realitatea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii