Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O adolescentă din Constanța a încercat să iasă din țară folosindu-se de actele altei persoane. Unde a fost depistată minora

ro

25 Sep, 2017 11:57 2438 Marime text
Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o tânără în vârstă de 16 ani, din Constanţa, care a încercat să iasă din România, folosindu-se de documentul altei persoane.
 
În data de 24.09.2017, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, județul Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind cu un microbuz, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.
 
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana nu este una şi aceeaşi cu cea din documentul prezentat, motiv pentru care a fost condusă la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări.
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul român M.S., în vârstă de 16 ani, din judeţul Constanţa. În cadrul primelor cercetări aceasta nu a dorit să facă declaraţii cu privire la documentul de identitate prezentat la controlul de frontieră, relatând doar că a recurs la această metodă fiindcă dorea să ajungă în Germania.
 
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, iar în cauză efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii