Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numele Robertei Anastase, pomenit în dosarul Gala Bute

ro

01 Mar, 2015 10:47 3264 Marime text
Numele fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, apare în dosarul Gala Bute în care Elena Udrea este inculpată.

Judecătorii o pomenesc şi pe Roberta Anastase în motivarea deciziei de arestare. Aceasta ar fi fost martor la o discuţie privind o mită primită de Elena Udrea, scrie România TV.

Declaraţia lui Adrian Gărdean: „Nastasia Gheorghe, secretarul general al MDRT, a organizat o masă la o pensiune de pe Valea Prahovei. La această masă a participat şi doamna Udrea. Din câte îmi amintesc, la această masă a fost prezentă și Roberta Anastase, împreună cu prietenul/soțul ei de atunci. În cadrul acestei discuţii, doamna Udrea mi-a spus toate aspectele financiare, în legătură cu plăţile care urmau să se facă către S.C. Termogaz Company S.A. Mi-a spus că va fi nevoie ca în schimbul derulării contractului, să dăm înapoi nişte bani prin contracte de sponsorizare".

Consilierul Ştefan Lungu ar fi intermediat şi o altă tranzacţie ilegală de 200.000 de euro. Potrivit DNA, el ar fi primit banii într-o pungă de la omul de afaceri Adrian Gărdean. Suma ar fi dat-o mai departe lui Gheorghe Nastasia, dar acesta nu i-a înmânat-o Elenei Udrea pentru că nu ştia nimic despre bani. Punga s-ar fi întors la Gărdean prin acelaşi consilier .


Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii