Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv Gala Bute"

ro

16 Aug, 2015 15:25 1601 Marime text
 
Fostul ministru Elena Udrea susține că nu regretă nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv „Gala Bute", chiar și după toate lucrurile care i s-au întâmplat anul acesta, victoria lui Lucian Bute asupra italianului Andrea Di Luisa arătând că pugilistul român rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut țara noastră, informează Agerpres.

„Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arată că Lucian Bute rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. E un român cu care putem să ne mândrim pentru că a reușit prin talent, determinare și foarte multă muncă. Sper și cred că, până își va agăța mănușile în cui, va mai purta măcar o dată centura de campion mondial. Privind în urmă, chiar după toate lucrurile care mi s-au întâmplat anul acesta, nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv 'Gala Bute' și mă bucur că românii au putut să-și vadă campionul boxând acasă", a scris Udrea pe Facebook, astăzi.

Ea i-a felicitat și le-a mulțumit celor de la TVR, care, chiar și în condiții „financiare dificile", au făcut posibilă transmiterea meciului lui Lucian Bute în România.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: revista22.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii