Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Nu mai este Cod Galben la Constanța. Dar nici bine nu va fi. Ce spun meteorologii pentru azi

ro

06 May, 2016 06:14 5384 Marime text
După mai multe avertizări tip nowcasting emise, ieri, de ANM pentru zona Constanța, aseară, a dispărut neplăcuta informare.
 
Dar mare lucru nu s-a întâmplat pentru că deși nu mai este Cod Galben, la Constanța, umbrela tot nu poate fi lăsată acasă.
Specialiștii în meteorologie spun că valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât cele specifice perioadei, în majoritatea regiunilor.
Cerul va fi temporar noros şi va ploua - ziua în județele Constanța și Tulcea, Muntenia, sudul Moldovei şi zona de munte, iar dupã-amiaza şi în cursul nopţii, în Banat, Oltenia, nordul şi centrul Moldovei şi izolat în restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice.
Vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va fi slab şi moderat cu unele intensificări, în prima parte a intervalului, în estul, sud-estul şi centrul teritoriului, la munte, dar trecător şi în celelalte regiuni, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15 ...16 grade în depresiuni şi pe litoral, pânã în jurul a 23 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra între 3 şi 12 grade, uşor mai mici în estul Transilvaniei.

UPDATE ora 13.30:
Acum câteva minute ANM a emis informarea nowcasting Cod Galben pănă la ora 14.20 pentru judeţul Constanţa, zona delimitată de localităţile Ovidiu, Corbu, Târguşor, Castelu, Ciocârlia, Cobadin, Comana, Topraisar, Eforie Nord, precum şi în municipiul Constanţa
Se vor semnala descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse din care vor totaliza peste 25 l/mp, intensificări cu aspect de vijelie ale vântului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii