Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kelemen Hunor „Nu discutăm despre formarea unui nou guvern”

ro

19 Aug, 2015 08:40 1378 Marime text
 
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, le dă veşti proaste liberalilor care îl vor plecat de la guvernare pe Victor Ponta cu tot cabinetul său, acesta susținând că premierul nu va demisiona şi că actuala majoritate parlamentară va rezista, iar în acest moment nu se pune problema schimbării Guvernului, informează B1 TV. 

Liderul UDMR mai spune că important în acest moment este pregătirea alegerilor de anul viitor, când nu ar trebui să mai existe pomeni electorale și că susține un TVA de 19 la sută la discuțiile pe Codul Fiscal.

„Nu discutăm despre formarea unui nou guvern și până când Guvernul actual are majoritate nici nu putem intra în astfel de speculații, nu vreau să intru în astfel de speculații. Sigur că orice om din opoziție consideră că, după o anumită perioadă, Guvernul, dacă rezultatele nu sunt pe măsură așteptărilor, trebuie să plece și noi considerăm că în acest moment o pauză pentru actualul guvern nu ar însemna nicio tragedie, dar bineînțeles că doar prin mijloace democratice sau prin dispariția susținerii majoritare se poate întâmpla așa ceva", a spus Kelemen Hunor, potrivit emational.ro, citat de B1 TV.

Acesta mai spune că nu se pune problema nici măcar a unei demisii a premierului și că mai importat decât guvernarea actuală este pregătirea pentru alegerile de anul viitor.

„Pentru mine, mult mai important decât guvernarea este să ne pregătim pentru alegerile de anul viitor. Trebuie să facem cu toții o promisiune care e greu de făcut, mai ales pentru cei care se află la guvernare, cî în 2016 nu vor fi pomeni electorale. Dacă există un pericol în ceea ce privește stabilitatea bugetară și deficitul bugetar, acel pericol nu este din cauza reducerii TVA, ci este din cauza obișnuinței de a da pomeni electorale", a mai precizat președintele UDMR.




Sursa: B1 TV
Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii