Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei “Suntem sub ameninţarea Federaţiei Ruse. Europarlamentarii polonezi şi cei din ţările baltice vorbesc despre pregătiri pentru apărare în cazul unui război”

ro

12 Apr, 2014 13:35 1888 Marime text
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a avertizat sambata, la Sibiu, ca suntem sub amenintarea Federatiei Ruse, in conditiile in care, a spus aceasta, in Parlamentul European europarlamentarii polonezi si cei din tarile baltice "se pregatesc sa se apere de un eventual razboi sau atac (...) din partea Federatiei Ruse", transmite Agerpres.

"Este foarte important sa intelegem ca suntem sub o amenintare din partea Estului, din partea Federatiei Ruse. Si cu atat mai mult, in aceste momente, protectia NATO pentru noi este esentiala. Vreau sa va spun ca in Parlamentul European colegii mei din tarile baltice sau polonezii se pregatesc sa se apere de un eventual razboi sau atac (...) din partea Federatiei Ruse. Eu am sa spun, ca intotdeauna, lucrurilor pe nume. Trebuie sa avem grija, trebuie sa fim vigilenti, pentru ca pacea si democratia le-am dobandit, le putem pierde peste noapte. (...) Acum traim astfel de timpuri in care democratia si pacea pot fi puse in pericol si deja au fost puse in pericol in Europa", a spus Monica Macovei, in discursul ei de la Sibiu, de la lansarea candidatilor pentru Parlamentul European.
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii