Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei propune introducerea votului electronic în diasporă (video)

ro

27 Oct, 2014 11:40 1859 Marime text
Monica Luisa Macovei a încăcat un nou clip video pe pagina de Facebook. De această dată, candidatul independent la alegerile prezidenţiale transmite un mesaj către disporă.

"Știu că mulți români din diasporă vor să se întoarcă, dar nu-i lasă sărăcia de acasă.

România are nevoie de voi, de mintea voastră, de forța voastră, de curajul vostru, de priceperea voastră. Ați dovedit-o în anii din urmă când banii voștri au susținut economia în plină criză.

Multor politicieni le-au plăcut banii voștri, dar nu și voturile voastre. Au vrut să vă scoată din cvorumul electoral, au redus numărul secțiilor de votare, vă urmăresc cu birocrația oriunde vă duceți în lume.

Vreau să vă regăsiți locul în România, să rămâneți în străinătate din oricare alt motiv decât sărăcia. Iar asta se va întâmpla când se va fura mai puțin, iar la prins hoți știți că mă pricep.

Iată cu ce voi începe: votul electronic, să se poată vota și de pe Marte. Se practică în multe țări. Este rapid, este ieftin și, foarte important, nu poate fi fraudat. Dreptul vostru la vot nu va mai fi călcat în picioare: cetățeni, înainte de toate. Așa va începe întoarcerea voastră acasă.

Ați plecat săraci și umiliți, vă veți întoarce cu fruntea sus.", scrie fostul ministru al Justiţiei pe Facebook. 

Video AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii