Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene s-a constituit parte în dosarul Tel Drum

ro

14 Dec, 2017 14:55 2891 Marime text
Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) s-a constituit parte în dosarul DNA referitor la sesizarea Oficiului European Antifraudă (OLAF) în ceea ce priveşte dosarul "Tel Drum", a anunţat, joi, Marius Nica, ministrul delegat pentru Fonduri Europene citat de Agerpres.ro 
 

"Nu mă refer la persoane, mă refer la speţa respectivă. Urmare a solicitării DNA ne-am constituit, am trimis răspuns pozitiv în ceea ce priveşte constituirea ca parte. Este obligaţia statului membru în relaţie cu Comisia Europeană ca atunci când este identificată o fraudă, să recuperăm suma respectivă, atât de la bugetul de stat cât şi de la bugetul UE", a spus Marius Nica.

 
În data de 22 noiembrie, procurorii anticorupţie au anunţat instituirea măsurii asigurătorii asupra bunurilor mobile şi imobile deţinute de Liviu Dragnea şi de ceilalţi suspecţi din dosarul "Tel Drum".
 
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, măsurile au fost dispuse pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

Sursa: Agerpres.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii