Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MESAJE sau SMS -uri de SĂRBĂTORI

ro

28 Dec, 2015 20:32 1678 Marime text
Anul 2016 se apropie cu repeziciune şi acum este momentul să transmitem mesaje de REVELION 2016 pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merită respectul nostru. Urările de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur şi de a le împărtăşi gândurile noastre bune. Pentru a vă fi mai ușor să alegeți MESAJE de ANUL NOU 2016, am făcut o selecție de urări frumoase și mesaje haioase pe care să le trimiteți prin sms sau pe internet.

MESAJE SMS de ANUL NOU 2016

Odată cu venirea moului an, îți doresc fie ca flacăra din torța fericirii să ardă lângă sufletul tău, fie ca ploaia de îngeri să vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vieții să-ți fie presărat cu petale de trandafiri, fie ca luna și stelele să aprindă în inima și sufletul tău doar dragoste ți fericire. LA MULȚI ANI!

Dumnezeu să-ți dea un curcubeu după fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și o bucurie în fiecare zi. Și-ti mai doresc să ai o viață ca-n povești, cu multă iubire, cu vise împlinite, un cer senin fără nori, alături de infinita mea   dragoste. La mulți ani!

Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în Noul An şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii