Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre prezintă la Romexpo Campania ,,Mamaia Style” (video)

ro

13 Mar, 2014 12:40 2564 Marime text

Cea de a XXXI-a editie a Targului de Turism al Romaniei a reunit, in perioada 13-16 martie, la Romexpo, 280 de companii din 24 de tari, din Israel, Macedonia, Bulgaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Turcia, Grecia, Ucraina, Austria, Italia, Polonia, Cipru, Serbia, Moldova, Marea Britanie, Ungaria, Iordan, Olanda, Cehia, China, Maroc, Malaezia, Egipt.

Show-ul de promovare a Campaniei ,,Mamaia Style” este prezentat, azi, imediat dupa deschiderea oficiala a targului. Peste 50 de persoane s-au alăturat primarului Radu Mazare si presedintei Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, pentru a promova statiunea Mamaia in stilul carnavalurilor braziliene.

Târgul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) - Romania si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.
sursa foto: capturi neptun tv

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii