Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Zeci de morți și răniți în urma unei explozii din centrul Ankarei (video)

ro

13 Mar, 2016 20:01 2027 Marime text
 
Mai multe persoane au fost ucise și numeroase rănite într-o explozie violentă care a avut loc în această seară în centrul Ankarei, potrivit televiziunilor locale.
 
Conform AFP, se pare că ar fi fost un atentat, însă informația nu a fost încă confirmată.
 
La fața locului, ma exact în Piața Kizilay, au ajuns numeroase ambulanțe pentru a asigura asistență medicală de urgență victimelor exploziei.
 
Postul turcesc NTV a transmis faptul că explozia a fost cauzată de o mașină-capcană, dar acest lucru nu a fost confirmat, potrivit BBC. 
 

UPDATE 3, ora 22.36: 


Bilanțul victimelor atentatului cu mașină capcană comis în această seară în centrul capitalei Turciei Ankara a urcat la cel puțin 32 de morți, au anunțat două surse din securitate, citate de Reuters.



UPDATE 2, ora 22.04: 

Constatările inițiale sugerează că Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), scos în afara legii, sau un grup afiliat este responsabil pentru atentatul cu mașină capcană comis duminică în capitala Turciei Ankara, care a ucis 27 de persoane și a rănit mai mult de 75 de persoane, a declarat un oficial din securitate, notează agerpres.ro. 
 

UPDATE 1, ora 20.43: 

Cel puțin 27 de persoane au fost ucise și alte 75 rănite într-o explozie în centrul Ankarei, a anunțat guvernatorul local, citat de CNN-Turk, relatează Reuters și DPA.


Citește și: MAE condamnă cu fermitate atacul terorist din Ankara soldat cu zeci de morţi şi răniţi

Sursa foto și video: rt.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii