Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La modă”, în zona oraşului Băneasa Şoferi ... fără permise!

ro

28 Jul, 2014 10:28 1164 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni români care conduceau autovehicule marca Toyota şi Volkswagen, înmatriculate în Bulgaria, fără a deţine permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
 
Poliţiştii de frontieră de la Băneasa au oprit pentru control, ieri, două autovehicule conduse de doi bărbaţi care nu posedau permise de conducere. În primul caz, în jurul orei 04.00, a fost identificat cetăţeanul român S.S., în vârstă de 46 ani, care conducea un autoturism marca Toyota model Paseo, iar la solicitarea documentelor pentru control, conducătorul auto a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere.
 
O oră mai târziu, cetăţeanul român I.M.I., în vârstă de 50 ani, care conducea o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, a fost depistat în trafic fără a avea dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.
 
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit bărbaţilor în cauză, domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa, dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii