Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jeremy Clarkson spune că incidentul cu producătorul Top Gear a avut loc imediat după ce aflase o veste îngrozitoare

ro

19 Apr, 2015 16:28 1783 Marime text
Jeremy Clarkson spune, într-un editorial din Sunday Times, că incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea "Top Gear" de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la puţin timp după ce un medic i-a spus că este suspect de cancer la limbă, informează bbc.com. 
 
Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC pe 10 martie, în urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii emisiunii "Top Gear", Oisin Tymon, într-un hotel din North Yorkshire. În urma unei anchete interne, BBC a anunţat pe 25 martie că nu va reînnoi contractul cu Clarkson pentru emisiunea "Top Gear". La începutul lunii aprilie, Poliţia din North Yorkshire a anunţat că nu îl va pune sub acuzare pe Jeremy Clarkson pentru agresiune fizică. 
 
Producătorul Oisin Tymon şi-a exprimat regretul după incident şi a refuzat să depună plângere împotriva fostului său superior ierarhic. În articolul său publicat în Sunday Times, Clarkson spune că incidentul a avut loc "în cea mai stresantă zi a sa din cei 27 de ani petrecuţi la BBC", explicând însă că alţi oameni care sunt stresaţi "se descurcă mai bine decât a făcut-o el". 
 
Jeremy Clarkson a mai spus că, recent, a primit rezultatele analizelor, iar suspiciunea de cancer a dispărut. "Cu două zile înainte de incident, medicul meu mi-a spus, ferm, că o excrescenţă pe care o aveam pe limbă ar putea fi cancer şi că trebuie să fac analize imediat", a spus Clarkson. 
 
Realizatorul TV în vârstă de 55 de ani a vorbit şi despre obsesia sa pentru această emisiune, dezvoltată după ce a divorţat de soţia sa şi i-a murit şi mama, şi despre "enorma" senzaţie de "pierdere" pe care a simţit-o după ce BBC a refuzat să îi înnoiască contractul. 
 
"Era o entitate care te consuma total, un monstru global cu multe tentacule care era ciudat şi nebun, dar am iubit-o cu pasiune. Am iubit-o ca pe propriul meu copil", a descris Clarkson pasiunea sa pentru această emisiune de succes. 
 
El a mai scris că iniţial a vrut să renunţe la televiziune, însă în prezent se gîndeşte să realizeze un alt show automobilistic şi nu ştie dacă i se vor alătura foştii colegi din emisiunea "Top Gear" - James May şi Richard Hammond.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii