Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Constanţa, la datorie Măsuri de asigurare a ordinii publice de Ziua Armatei Române

ro

25 Oct, 2016 09:32 1285 Marime text
Peste 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa, vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Astfel, astăzi,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la festivităţile organizate cu ocazia Zilei Armatei Române,  eveniment ce se va desfăşura în municipiul Mangalia, la  Complexul Monumental din Piaţa Republicii, începând cu ora 09.45.
 
Cu acelaşi prilej, jandarmii vor fi prezenţi şi în Cernavodă, la monumentul din Parcul Central, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, începând cu ora 09.00.
 
În cadrul festivităţilor organizate la Mangalia, preotul nostru militar, Oprea Laurenţiu Cristinel va oficia serviciul religios.
 
Mâine, jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud  Constanţa şi CSA Steaua Bucureşti, eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, cu începere de la ora 18.00.
 
Pentru desfăşurarea în condiţii optime a acestor activităţi, recomandăm participanţilor să adopte un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii