Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan şi Victor Becali vor fi audiaţi la DNA

ro

19 Nov, 2015 19:56 1983 Marime text
 
Frații Ioan și Victor Becali au fost aduși, astăzi, la DNA după ce procurorii au făcut percheziții la Tribunalul București, de acolo de unde au dus-o la audieri pe judecătoarea Geanina Terceanu
 
Judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ar fi primit mită 220.000 de euro, în perioada 2009 - 2012, pentru a da o soluţie de achitare în dosarul "Transferurilor" în care sunt implicaţi cei doi afacerişti, spun surse judiciare. În biroul judecătoarei de la Tribunalul Bucureşti au avut loc astăzi percheziţii coordonate de procurorii DNA.
 
Cei doi oameni de afaceri au fost aduşi din Arestul Poliţiei, unde au fost transferaţi, ieri, din penitenciar, unde îşi execută pedepsele primite în dosarul "Transferurilor".
 
Geanina Terceanu a decis achitarea tuturor celor opt inculpaţi din dosar, în 3 aprilie 2012. Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare, cu suspendare sau cu executare.
 
Ulterior, Înalta Curte a decis rejudecarea cauzei, motivând că judecătorii de la CAB au respins toate probele cerute, nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzaţi şi a dispus condamnarea pe probe în baza cărora fuseseră anterior achitaţi, de Tribunalul Bucureşti. În urma rejudecării, tot la CAB, toţi inculpaţii au primit, în martie 2014, pedepse cu executare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii