Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interceptări incendiare Dorin Cocoş i-a spus Elenei Udrea despre şpaga luată

ro

29 Oct, 2014 11:16 2511 Marime text
Dorin Cocoş i-a spus Elenei Udrea despre şpaga primită în dosarul Microsoft.

Din interceptări reiese că Udrea ştia de bani.

Potrivit interceptărilor, publicate de România TV, fostul soţ al Elenei Udrea susţine că a vorbit cu Elena şi ea a spus că este foarte bine să facem aşa.

Dorin Cocoş a amintit despre o discuţie cu Elena Udrea, într-o convorbire cu Dinu Pescariu înregistrată ambiental pe 25 septembrie 2014, relatează România TV.


Amintim că Dorin Cocoş a fost arestat noaptea trecută. Acesta ar fi primit 8-9 milioane de euro mită în dosarul Microsoft, potrivit declaraţiilor martorilor.

Elena Udrea a declarat zilele trecute într-un interviu acordat HotNews.ro că nu are nicio implicare în acest dosar. "Regret ca numele fostului meu sot e implicat in acest scandal, chiar daca e pomenit de martori. Indiferent numele cui e vehiculat, justitia trebuie sa mearga pana la capat. Zece ani am stat langa presedinte si ne-am straduit ca justitia sa functioneze independent
E fostul meu sot, sper ca nu e implicat si nu e adevarat ce spun martorii, insa spun si eu ce a spus presedintele in legatura cu fratele sau, justitia trebuie sa isi faca datoria, personal nu am nicio implicare in acest dosar. În general nu aveam discutii despre afacerile sotului meu. Eu m-am dedicat aproape in totalitate politicii, poate si acesta a fost unul dintre motivele pentru care ne-am despartit. Despre aceasta situatie pomenita de martori nu am avut cunostinta.", a spus Elena Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii