Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Incendiu la un hotel din Mamaia, o persoană ar fi blocată într-o cameră

ro

24 Aug, 2015 20:55 4034 Marime text
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incendiu la Hotel Marie, în camera tehnică. Potrivit primelor date, o persoană ar fi blocată într-o cameră.

UPDATE 4, ora 22.00

La adresa hotelului Marie din staţiunea Mamaia are sediul firma Mca Leader Invest SRL. Potrivit Registrului Comerţului, compania, înfiinţată în anul 2013, are sediul în judeţul Constanţa, pe bulevardul Mamaia. Activitatea firmei este de tip hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.
 
În calitate de asociaţi ai acestei firme, îi regăsim pe Cristian Mircea Tudoran (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33.33% / 33.33%), Alexandru Albot (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33.34% / 33.34%)  şi Cristian-Constantin Saiu (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33.33% / 33.33%). De asemenea, aceştia sunt şi administratori.
 
Pe de altă parte, Cristian Mircea Tudoran mai figureaza la fimele Sofi Leader Invest SRL, unde este şi administrator, şi la Maria Eliza SRL (dizolvare judiciară). Şi Alexandru Albot figurează ca asociat şi administrator la Libra Pharm SRL şi Alemi Pharma SRL, ambele cu sediul în Constanţa. Cristian Constantin Saiu, la rândul lui, mai apare ca asociat şi administrator la firma Anomar Design SRL. 

Conform vrajitorul.eu, cifra de afaceri, pentru anul 2013, a companiei este zero, de asemenea, profitul este tot zero. Mai mult de atât, în acelaşi an, se pare că, potrivit site-ului citat, la această companie nu a figurat niciun angajat. Firma a suferit pierderi, în 2013, în valoare de 4.284 lei.



UPDATE 3, ora 21.37
 
Incendiul a fost lichidat şi nu s-au înregistrat victime. Urmează să fie efectuate cercetări cu privire la normele de prevenire şi stingere a incendiilor.

UPDATE 2, ora 21.05
 
La faţa locului s-au prezentat două autospeciale, cu apă şi spumă, care intervin şi în prezent. Până în acest moment, zece persoane au fost evacuate: şase adulţi şi patru copii. Din fericire, persoanele evacuate nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

UPDATE 1, ora 21.00
 
Au venit pompierii, iar, în aceste momente, persoanele cazate la etajul superior sunt evacuate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii