Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru, despre mitingul de la Bucureşti „Astfel de proteste sunt necesare în toată ţara”

ro

09 Feb, 2014 11:54 2983 Marime text
Peste 450 de democrat-liberali constănţeni au participat la protestul pentru apărarea statului de drept organizat în Bucureşti, sâmbătă, 8 februarie.

Manifestaţia a fost primită cu entuziasm de locuitorii Capitalei, care şi-au arătat susţinerea pentru cei peste 15.000 de participanţi la miting, transmit reprezentanţii PDL Constanţa.

„Cei care au luat parte la protestul organizat de Partidul Democrat Liberal au simţit bucuria şi entuziasmul oamenilor, dar şi forţa mobilizatoare pe care PDL o are. Oameni din toată țara au venit la Bucureşti pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de actuala Guvernare, pentru a-şi spune problemele şi pentru a arăta românilor că nu sunt singuri, că cineva este gata să îi protejeze în faţa măsurilor neinspirate ale Guvernului condus de Victor Ponta”, se arată într-un comunicat de presă.

„Era nevoie de un astfel de eveniment. PDL-ul a arătat tuturor că, indiferent de cine vine sau cine pleacă, este un partid puternic. Ne-a bucurat atitudinea pozitivă, încurajatoare a oamenilor. Unii dintre ei chiar ne făceau cu mâna de la balcon, s-au bucurat că acest miting a fost organizat. Astfel de proteste sunt necesare în toată ţara. Considerăm că ţara se află într-un moment dificil, că statul de drept este pus în pericol de actuala guvernare şi că este datoria noastră să luăm atitudine. Protestul de sâmbătă a fost un semnal bun pentru partidul nostru, iar oamenii ne-au arătat că s-au săturat de mizeriile USL-ului, că sunt pregătiţi pentru schimbare”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 09 Feb, 2014 18:12 pai daca va tineti de mitinguri,cand mai munciti,cum vreti voi sa prospere tara,prin dezordine,golaneala,asta intelegeti voi democratie?
  • vasile 09 Feb, 2014 15:06 Cine vine la mitingurile voastre mai fratilor? nu vedeti ca sunteti patetici...