Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
05:13 19 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Fostul preot Aspru a fost CONDAMNAT pentru că ar fi ucis o adolescentă în Mamaia

ro

12 Oct, 2015 17:25 723 Marime text
Laurenţiu Constantin Aspru, fost preot din Bistriţa-Năsăud, deferit Justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind acuzat că ar fi ucis o fată de 15 ani, din Năvodari, a fost condamnat azi la 12 ani de detenţie.

Fostul slujitor al Domnului rămâne în stare de arest. Instanţa i-a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.

„Dispune restituirea către moştenitorii victimei (...), la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, a următoarelor mijloace materiale de probă: -bijuterii (brăţară de picior, brăţară de mână, inel, cercel tip piercing), (...) şi o rochie de culoare ciclamen, trei telefoane mobile, IPhone 4, Iphone 6 Plus şi Nokia, -1 cordon electric ambalat“, potrivit minutei judecătoreşti.

Laurenţiu Constantin Aspru ar fi ucis, în Vinerea Mare, o minoră din Constanţa, ajungând după gratii. Ar fi venit tocmai din Bistriţa pentru a se culca cu ea. Tânăra avea 15 ani. După ce ar fi făcut sex cu minora, preotul ar fi ucis-o cu sânge rece, de frică să nu îl denunţe pentru infracţiunea de act sexual cu o minoră.

Fata ar fi fost sugrumată cu
cordonul electric.

Ti-a placut articolul?

Comentarii