Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Nicușor Constantinescu, la căpătâiul fostului său coleg Trupul neînsuflețit al consilierului județean Stelian Nicolae Fronescu a părăsit CJC (galerie foto)

ro

30 Jul, 2015 10:33 4228 Marime text
Trupul neînsuflețit al consilierului județean Stelian – Nicolae Fronescu a ajuns la Consiliul Județean Constanța pentru ca foștii colegi să își ia rămas bun de la acesta.

Fronescu este depus în sala „Remus Opreanu". Printre cei prezenți se numără și vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cristinel Dragomir, subprefectul judeţului Constanţa Levent Accoium, fostul prefect Radu Volcinschi, consilierul judeţean PSD Dumitru Florea, consilierul PSD Ecaterina Prodan, consilierului judeţean Florian Constantin și alți consilieri județeni ce doresc să își ia adio de la regretatul Stelian – Nicolae Fronescu.

Ceremonia religioasă va începe la ora 12.15 și va avea loc la Biserica Sf. Dumitru, din strada Dorobanți, nr.64. Înmormantarea este programată la ora 13.15 la Cimitirul Municipal, intrarea din strada Baba Novac (zona Energia).

UPDATE4: ora 13.00:

Trupul neînsuflețit al consilierului județean Stelian Nicolae Fronescu a fost scos din curtea Bisericii Sf. Dumitru, din strada Dorobanți, nr.64, unde a avut loc o ceremonie religioasă, specifică.
Înmormântarea este programată la ora 13.15 la Cimitirul Municipal, intrarea din strada Baba Novac (zona Energia).


UPDATE 3, ora 12.36

Sicriul a ajuns la Biserica Sf. Dumitru, din strada Dorobanți, nr.64. Nicușor Constantinescu este la căpătâiul fostului său coleg Stelian Nicolae Fronescu.


UPDATE 2, ora 12.20

Trupul neînsuflețit al consilierului județean Stelian Nicolae Fronescu a părăsit sediul Consiliului Județean Constanța. 

Citește mai multe aici: TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL CONSILIERULUI JUDEȚEAN STELIAN NICOLAE FRONESCU A PĂRĂSIT SEDIUL CJC​

UPDATE 1, ora 11.13

Subprefectul judeţului Constanţa Levent Accoium este profund îndurerat de această pierdere. „Nu l-am cunoscut atât de bine pe Nicolae Fronescu, dar este o mare pierdere atât pentru familie, cât și pentru CJC“, a precizat Levent Accoium.

Citește LEVENT ACCOIUM DESPRE NICOLAE FRONESCU. „ESTE O MARE PIERDERE ATÂT PENTRU FAMILIE, CÂT ȘI PENTRU CJC”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii