Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:29 11 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Formația Krypton va concerta în Vamă

ro

12 Jul, 2016 09:29 967 Marime text


Membrii formației Krypton vor concerta vineri seară, de la ora 22.00, la ”Barba Neagră”, str. Ion Creangă, nr. 10, din Vama Veche.
Având în spate istoria Krypton, trei dintre colegii de trupa reconstruiesc în manieră acustică povestea KRYPTON, această formație ce abordează genul acoustic rock.

Gabi ''Guriţă'' Nicolau - solist vocal, Eugen Mihăescu – chitară acustică şi Dragoş Docan – fretless bass şi-au propus să va demonstreze generozitatea muzici rock compuse de-a lungul timpului. Abordarea în manieră acustică aduce nuanţe noi, accesibile.
Proiectul ”Krypton Unplugged” are o istorie, el fiind prezent nu cu mult timp în urmă pe scenă muzicală românească dar într-o altă formulă, în care era coptată Teodora Dragomirescu la vioară.

Această formulă şi-a demonstrat potenţialul artistic în perioada 2012-2014, când a avut numeroase concerte în ţară dar şi peste graniţa, scoţând şi albumul „O parte din noi”. Odată cu reîntoarcerea lui Dragoş Docan se hotărăşte conservarea proiectului.
În actuală formulă proiectul îşi începe activitatea concertistică începând cu luna aprilie 2016.
 
„O parte dintre noi, Krypton-îi, aducem, acolo unde timpul şi spaţiul nu ar permite altfel, un spectacol intitulat: "O parte din noi".
„O parte din noi, din voi, din sufletul vostru, din amintirile şi trăirile voastre, trăite de toţi, povestite de noi.”
 
Discografie:
- ''30 de minute'' (1988)
- ''Fără teamă'' (1990)
- "Lanţurile" (1992)
- "Am dormit prea mult" (1998)
- ''Comercial'' (2001)
- ''Stresat de timp'' (2003)
- ''Deasupra lumii'' (2004)
- "O parte din noi" (2013) (în formulă Krypton Unplugged)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii