Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facebook caută 1.200 de oameni pe care să-i angajeze

ro

18 Jan, 2015 20:51 1366 Marime text
 
Facebook caută în prezent 1.200 de oameni pe care să-i angajeze pentru a dezvolta o serie de direcții inițiate în ultimii ani de companie: ochelarii de realitate virtuală Oculus, sateliții și dronele pentru furnizarea de internet și zonele izolate, dar și centrele de date. Facebook are în prezent aproximativ 10.000 de angajați și venituri anuale de aproape 10 miliarde dolari.

Reuters a consultat anunțurile postate de Facebook și a dedus că cea mai mare rețea socială este în căutarea a 1.200 de angajați care să dezvolte planuril agresive de investiții gândite pentru 2015, potrivit România TV.

O direcție esențială ține de ochelarii de realitate virtuală Oculus Rift pe care Facebook vrea să-i comercializeze, dovada fiind că se caută oameni pe logistica, achiziții și gestionare a lanțului de furnizori. Când vor fi lansați ochelarii nu se știe, însă despre produs s-a scris mult, fiind testat de dezvoltatori.

Facebook mai caută și oameni cu specializare în aeronautică, comunicații pe frecvențe radio și inginerie termică pentru programul cu care vrea să aducă internet în țările sărace și în zone izolate cu ajutorul dronelor și sateliților. Programul a demarat și e operațional în patru țări.

Facebook avea 8.358 angajați la final de septembrie 2014. Cele mai noi date nu sunt disponibile, dar se poate estima că numărul a ajuns în jurul a 10.000.



Sursa: România TV
Sursa foto: ubergizmo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii