Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv - UPDATE Dan Ene, din Constanța, a fost salvat de armata britanică după ce vaporul pe care se afla a luat foc

ro

19 Nov, 2015 10:28 2615 Marime text
Dan Ene, din Constanța, navigator de profesie, a anunțat că a scăpat cu bine, după ce vaportul pe care se afla a luat foc. El a fost salvat de către Serviciul de Urgență al Forțelor Britanice din insulele Falkland. 

Constănțeanul a fost preluat de un elicopter al armatei în siguranță după incendiul, de ieri dimineață, ce a avut loc la bordul navei de croazieră Ponant's Le Boréal, ce se afla la nord de Insulele Falkland.
 
Dan Ene a transmis pe pagina persoanlă de Facebook pentru persoanele dragi, că este în siguranță.
 
„A luat foc vaporul pe care eram! Ne a salvat Armata Britanică! Sunt ok. Toată lumea este ok!”, a declarant bărbatul pe rețeaua de socializare.

UPDATE, ora 10.44: 

Vasul de croasieră naviga de la Grave Cove la Georgia de Sud, atunci când alarma a fost ridicată.
 
La bordul navei de lux Le Boreal, erau 347 de pasageri și echipaj la momentul incidentului.
 
Într-o declarație transmisă de reprezentanții vasului au raportat că nu au existat leziuni, astfel evenimentul nu s-a soldat cu victim.
 
Compania a declarat ca incidentul a fost sub control și că toți pasagerii au fost evacuați de pe navă ca măsură de precauție. Pasagerii au fost transferați pe nava soră L'Austral, care a fost situată în apropiere.
 
Reprezentanții navei au anulat restul călătoriei de croazieră și pasagerii fiind repatriați „cât mai repede posibil odată ce ajung în Port Stanley”, capitala Insulelor Falkland, scrie siteul worldofcruising.co.uk.
 
Se pare că focul a izbucnit într-un compartiment din sala mașinii unde au fost probleme de natură tehnică. Inginerii au lansat o investigație pentru a evalua reparațiile necesare ale navei.


 





Sursa foto: Facebook – Dan Ene
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii