Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Deputatul a scris pe Facebook că „va spune adevărul despre tot ce se întâmplă” Elena Udrea a ajuns la Poliţie

ro

30 Jan, 2015 10:03 1328 Marime text
Elena Udrea a ajuns la Secţia 2 Poliţie Bucureşti.

Elena Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni, informează DNA.

Udrea a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, respectiv până la 29 martie. Potrivit DNA, pe durata controlului judiciar, Elena Udrea trebuie să respecte mai multe obligaţii, una dintre acestea fiind să se prezinte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie şi la Secţia 2 Poliţie Bucureşti ori de câte ori este chemată. De asemenea, ea trebuie să informeze de îndată DNA şi Secţia 2 Poliţie Bucureşti cu privire la schimbarea locuinţei şi să se prezinte la Secţia 2, conform programului de supraveghere întocmit de organul de Poliţie sau ori de câte ori este chemată.

Totodată, Udrea nu are voie să nu plece din Capitală decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent şi nici să se apropie de ceilalţi inculpaţi, alţi participanţi la comiterea infracţiunii, martorii din dosar şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.


UPDATE, ora 10.28

 Elena Udrea a ajuns la Secţia 2 Poliţie în jurul orei 10.00, aşa cum a stabilit cu poliţiştii supraveghetori, după ce procurorii au luat în cazul ei măsura controlului juduciar.

Întrebată dacă va face dezvăluiri, aşa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar că abia a început ziua.

"Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă - care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi. Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) - nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Ea trebuie să se prezinte la Poliţie marţi şi vineri la ora 11.00.


Sursa: România TV
Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii