Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E... liniște pe Autostrada Soarelui

ro

30 May, 2015 15:58 1655 Marime text
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, nu sunt semnalate blocaje sau probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier, însă valorile de trafic sunt ridicate pe A1 Bucureşti - Piteşti şi pe DN1, mai ales pe sectorul Comarnic - Braşov, unde capacitatea de circulaţie a DN1 este diminuată de trecerea de la două, la o bandă de circulaţie, de la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.
Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa valorile de trafic sunt reduse, iar la staţia de taxare de la Feteşti nu sunt semnalate probleme. Totuşi, reamintim conducătorilor auto că, prin staţia de taxare de la Feteşti, se poate trece liber, cu condiția ca taxa de pod să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24. Aşadar, recomandăm ca plata să se facă în sistem electronic, prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577, sau la oricare dintre benzinăriile de pe autostradă.
Conform prevederilor H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor (altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane) va fi restricţionată astăzi (30 mai), în intervalul orar 16:00-22:00, iar în zilele de 31 mai şi 1 iunie, în intervalul orar 6:00-22:00, astfel:
 
pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;
 
pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veştem şi pe DN39 Agigea - Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii