Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Microsoft Gabriel Sandu şi Nicolae Dumitru vor părăsi centrul de detenţie şi vor face arest la domiciliu

ro

25 Jan, 2015 15:14 1473 Marime text
Fostul ministru Gabriel Sandu şi omul de afaceri Nicolae Dumitru „Niro", urmăriţi penal în dosarul Microsoft, vor părăsi, astăzi, centrul de detenţie al Poliţiei Capitalei şi vor face arest la domiciliu, urmare a faptului că înlocuirea măsurii preventive a lor nu a fost contestată.

În cazul celor doi, instanţa supremă a hotărât, vineri, înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, în timp ce pentru Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan s-a dispus menţinerea în detenţie. Decizia nu a fost una definitivă, însă, nefiind contestată în termenul legal de 48 de ore nici de Sandu şi Dumitru, nici de procurorii anticorupţie, cei doi vor ieşi astăzi din arest preventiv şi vor face arest la domiciliu. Ei vor putea părăsi centrul de arest după ce hotărârea instanţei supreme va fi comunicată Poliţiei Capitalei.

Înlocuirea măsurii preventive în cazul lui Gabriel Sandu şi Nicolae Dumitru a fost cerută instanţei după ce, potrivit unor informaţii apărute în presă, aceştia le-ar fi dat anchetatorilor declaraţii prin care şi-au susţinut solicitarea de ieşire din detenţie.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii