Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce acuzații le aduce Udrea Dosarul „Gala Bute” s-ar putea întoarce la DNA

ro

15 Jun, 2015 13:38 1170 Marime text
 
Elena Udrea a cerut Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) refacerea rechizitoriului în dosarul „Gala Bute”, acuzând că procuorii anticorupție au omis anumite aspecte. 

„A fost un rechizitoriu făcut pe repede înainte așa cum a fost făcută toată urmărirea penală în cazul meu. Am stat 72 de zile în arest, în penitenciar, pe baza a două declarații care vizează fapte diferite, deci doar declarații ale unor persoane. Toate acuzațiile sunt îndreptate către mine. Dosarul ar trebui să se numească Elena Udrea. Cercetările penale nu au fost încheiate, procurorii omit să cerceteze și fac disjungeri. În ceea ce privește acuzația de luare de mită, celebra geantă, ce se întâmplă dacă Parchetul constată că nu s-a dat mită? Angajații din minister, care au fost audiați timp de trei de ani de mai multe ori, nu au fost acuzați de nimic, în schimb sunt acuzată eu, deși am avut toate activitățile delegate secretarului”, a declarat Elena Udrea. 

De asemenea, Elena Udrea a precizat că dacă nu i se va schimba măsura preventivă va face o solicitare pentru a fi lăsată să meargă la medic. 

Fosta ministră Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului „Gala Bute" de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii