Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorel Onaca, numit consul general al Republicii Bangladesh

ro

27 Jun, 2011 22:45 1357 Marime text

Consilierul ministrului Turismului şi Dezvoltării Elena Udrea, Dorel Onaca, a fost investit recent în funcţia de Consul general al Republicii Bangladesh în România.

Potrivit http://www.libertatea.ro/, „scafandrul" Onaca a primit acest titlu datorită numeroaselor sale acţiuni de salvare de vieţi omeneşti din Jungla bangladeziană.

Primul ministru al Bangladeshului, Şeic Hafina, i-a spus lui Onaca că este bucuroasă că-l poate avea ca şi colaborator pe el, întrucât îl cunoaşte de mai bine de 10 ani, când şi-a riscat viaţa pentru a salva vieţile marinarilor români şi străini, răpiţi de piraţi.

"Sunt onorat că pot reprezenta interesele Bangladeshului, o ţară cu 170 de milioane de locuitori în România, unde deja avem cetăţeni ai acestei ţări care lucrează la noi. Am fost plăcut surprins atunci când doamna premier mi-a propus această funcţie, mai ales că ne cunoşteam de pe vremea când noi salvam marinarii români în jungla lor. Mi-a zis că aşa cum am salvat oamenii atunci, aşa o să-i pot ajuta şi pe alţii chiar aici în România", a declarat Onaca pentru http://www.libertatea.ro/ .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii