Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi minori au agresat şi violat o tânără bolnavă de SIDA

ro

11 Oct, 2015 15:51 1748 Marime text
Doi adolescenţi de 17 ani, din localitatea vrânceană Vânători, sunt acuzaţi că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.40, au agresat şi violat o tânără de 26 de ani din Focşani, aflată în evidenţele bolnavilor de SIDA şi având deficienţe de vorbire.
Sesizarea la 112 a fost făcută de un bărbat din Focşani care se afla pe Bulevardul Independenţei, din municipiu. El a anunţat autorităţile că este o femeie care pare să fie agresată de nişte tineri. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit doi tineri de 17 ani, din localitatea Vânători, precum şi o tânără de 26 de ani, din municipiul Focşani, aceasta având urme de agresiune pe faţă, dar şi semne că a fost victima unui viol, după cum spun oamenii legii. Mai exact, surse din rândul anchetatorilor au arătat că tânăra a fost găsită de către poliţişti dezbrăcată de la brâu în jos. Fata avea leziuni la faţă şi păr smuls din cap.
Cei doi adolescenţi au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru viol şi tâlhărie, în condiţiile în care au bătut-o pe tânără, i-au luat telefonul mobil şi ar fi violat-o.
Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Pantelimon din Focşani pentru îngrijiri medicale. Conform surselor citate, unul dintre tineri ar mai fi fost autorul unei tâlhării pentru care ar fi fost condamnat.




sursa foto: monitorulvn.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii