Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Aviz favorabil pentru artificii Discuţii despre petrecerea de Revelion cu Costin Răsăuțeanu

ro

29 Dec, 2015 11:48 2499 Marime text
Peste puţin timp, va avea loc prima conferință de presă a lui Costin Răsăuțeanu, proaspăt promovat în funcția de viceprimar al municipiului Constanța. Se va discuta despre petrecerea de Revelion.

În cadrul întâlnirii vor fi prezenți reprezentanți ai Primăriei Constanța, ai firmei organizatoare SC 360 Revolution, ai jandarmeriei, poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 1, ora 12.11

A început conferinţa de presă. Viceprimarul Costin Răsăuţeanu a precizat că pregătirea pentru Revelion a fost o muncă comună. Se află la prima ediţie această manifestare, intitulată „Revelion 2016 – Pe Meridianele Veseliei”. 

60 de jandarmi vor asigura ordinea. ISU a făcut verificări în teren şi a dat aviz pentru focul de artificii, a declarat şeful ISU Constanţa. La miezul nopţii, spectacolul va culmina cu un foc de artificii care va dura zece minute. În acest sens, vor fi utilizate două tone de artificii.

Acţiunea este organizată de Primăria Constanţa şi SC 360 Revolution SRL, din Ploieşti. Valoarea totală necesară realizării evenimentului este de 449.977,5 lei cu TVA inclus, iar valoarea solicitată de firmă de la municipalitate şi aprobată este 404.979,75 de lei, cu TVA inclus.

Citeşte şi Revelion 2016, organizat pe banii Primăriei Constanţa de o firmă „moşită“ de Sebastian Ghiţă 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii