Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Într-o mașină au fost găsite 17 kilograme de heroină

ro

20 Oct, 2015 18:36 1737 Marime text
 
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Ion Ilie şi Salih Ozdemir pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc şi instigare la trafic de droguri de mare risc şi instigare la trafic internaţional de droguri de mare risc.
 
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii octombrie 2015, inculpatul Salih Ozdemir cu intenție l-a determinat pe inculpatul Ion Ilie să se deplaseze în Bulgaria, în vederea preluării unei cantități de heroină și a introducerii și transportării acesteia în România, destinația finală fiind Germania, în scopul comercializării.
 
Ieri inculpaţii au fost surprinşi în flagrant pe raza localităţii Giurgiu, în timp ce transportau disimulat, în caroseria autoturismului, 44 de pachete de diverse forme care conţineau cantitatea de 17,600 kg de heroină.
 
Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 1.000.000 de euro.
 
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate –Serviciul Antidrog.
 
Suportul tehnic  şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
 
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadul PTF Giurgiu.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii