Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputaţii iau act astăzi de demisia lui Viorel Hrebenciuc, în prezenţa premierului Victor Ponta

ro

27 Oct, 2014 09:53 2444 Marime text
Deputatii se reunesc luni in plen pentru a lua act de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament.

Amintim că deputatul Viorel Hrebenciuc si-a anuntat demisia din Parlament martea trecuta, dupa ce procurorii DNA au cerut incuviintarea arestarii preventive a liderului PSD in dosarul retrocedarilor.

Pentru ca Viorel Hrebenciuc sa nu mai aiba imunitate este necesar ca jumatate plus unu dintre deputati (203) sa fie prezenti la sedinta de luni si sa ia act de demisia acestuia, scrie HotNews.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a trimis duminica sms-uri deputatilor PSD, carora le-a cerut sa fie prezenti la sedinta la care ar urma sa participe si Victor Ponta, informează EVZ.

Dacă demisia lui Hrebenciuc din Parlament va fi votată, ea va deveni valida odata cu publicarea in Monitorul Oficial. Din acel moment procurorii DNA pot cere oricad in instanta arestarea liderului PSD.

In cazul in care in Camera Deputatilor nu va fi cvorum si nu se va lua act de demisia lui Hrebenciuc, Comisia juridica a Camerei trebuie sa se intruneasca pentru a lua in discutia cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive, mai notează HotNews.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii