Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful Cancelariei Prezidenţiale despre eșecul moțiunii

ro

29 Sep, 2015 22:10 1434 Marime text
 
Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a spus astăzi, în contextul în care moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a fost respinsă, că este răspunderea PSD şi a coaliţiei de la guvernare cât mai prelungesc criza din ţară.
 
„Din punctul nostru de vedere, Opoziţia şi-a exercitat dreptul constituţional de a depune o moţiune de cenzură în această sesiune. Din acest moment, cel puţin pentru această sesiune, este răspunderea PSD şi a coaliţiei de guvernare de a decide cât mai prelungeşte această criză pe care de la distanţă o percep mai bine în ce priveşte consecinţele ei asupra imaginii României. Este răspunderea PSD şi a coaliţiei în momentul de faţă”, a declarat Dan Mihalache, în contextual discuției despre respingerea moțiunii de cenzură de astăzi.
 
Şeful Cancelariei Prezidenţiale a mai subliniat faptul că Administraţia Prezidenţială colaborează cu Guvernul, conform Constituţiei şi legii.
 
„Colaborăm în parametrii Constituţiei şi a legii, dar există o evidentă problemă pe care doar PSD se face că nu o vede”, a mai spus Mihalache.
 
Potrivit declarațiilor lui Victor Ponta, care a susţinut că relaţiile pe care le are cu preşedintele, Klaus Iohannis, nu funcţionează aşa cum trebuie şi aşa cum şi-ar dori, însă șeful Cancelariei Prezidenţiale a comentat acest lucru: „Este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis în judecată”.
 




Sursa foto: wall-street.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii