Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Dacă ar avea demnitate, şi-ar da demisia" Tot mai mulţi constănţeni semnează petiţia de demitere a managerului Dănuţ Căpăţână

ro

12 May, 2015 09:16 2563 Marime text
 
93 de semnături s-au strâns până în prezent pentru petiţia on-line de demitere a managerului SCJU, Dănuţ Căpăţână.
 
Comentariile curg, de asemenea, pe portalul petitieonline.com. Iată-le pe cele mai proaspete:  “Căpăţână niciodată nu a dat crezare celui care a reclamat ceva în neregulă în spitalul manageriat de el. Căpăţâna va ramane în istorie ca un manger incompetent, vizitator prin Europa, si cu cele mai multe contracte CU CÂNTEC externalizate de spital. ĂLA CU MORGA ŞI CASA ALBASTRĂ mai ales”, scrie un cetăţean. “Omul lui Constantinescu... nici nu trebuie zis mai mult.. dacă ar avea demnitate şi-ar da demisia”, crede altul. Sau “Dacă vreţi să trăiţi, ocoliţi Spitalul Judeţean Constanţa”, este de părere un alt utilizator.
 

Comentarii se fac şi pe portalul cotidianului ZIUA de Constanţa

 
“În Spitalul Judeţean Constanţa, medicamentele sunt plătite de pacienţi încă de când era ministru Nicolăescu. Medicamentele necesare sunt scrise pe hârtie, fără semnătură şi parafa medicului, astfel încât nu am putut deconta contravaloarea acestora”, comentează un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
“La secţia de Neurochirurgie se cumpără toate medicamentele înafară de antibiotice, în rest, pamperşi, apă, vitamine. În saloane, o mizerie de nedescris. Asistentele în tura de noapte pun branule la lumina telefonului, pentru că saloanele nu sunt iluminate corespunzător, nu au cu ce să monitorizeze pacientul, nu există un monitor cu care să ştii exact ce tensiune are acel pacient. Despre personal nu am ce să reproşez, este unul exemplar, dar mai trebuie lucrat”, spune un alt cititor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Apolodor Ioan 12 May, 2015 10:07 Din cauza constructiei bazate pe pile spitalul din Constanta a ajuns o cocina.Din nefericire injoseste si invatamantul medical cu o facultate care nici asistenti medicali nu ar putea face.Absolventii de liceu din Constanta fug pe unde pot pentru a face medicina.In spital este mizerie caci nu se poate din banii luati 80-85% sa fie consumati pe personal care practica si arta ciubucului.Nivelul asistentei este zero,mai ales la ortopedie unde s-au imbulzit toate pilele din Romania.In rest este dezastru,ca in Romania dar si cu 20-30% mai mult din cauza incompetentei.Rau ai ajuns CConstanta sa fii tratata de macelari.