Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petiţie online pentru demisia lui Dănuţ Căpățînă, manager SCJU Constanţa

ro

08 May, 2015 09:43 3480 Marime text
 
Printr-o petiţie online se cere demisia lui Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Judeţean Constanţa, din cauza mizeriei, infecţiilor şi lipsei de investiţii. Totodată, potrivit petitieonline.com, se mai cere demisia din cauză că pacienţii sunt nevoiţi să îşi cumpere medicamente, iar Căpăţînă „minte cu nerușinare că totul este gratuit în acest spital“.
 
„Ne-am saturat de batjocura în care sunt trataţi pacienții Spitalului Județean Constanţa, de mizeria şi infecțiile din majoritatea secțiilor din acest spital, unde indolenţa este gazda principală! Se pare că există fonduri alocate acestui spital, însă unde sunt investite nu se vede, cel puțin nu de către pacienții care sunt nevoiți să-şi cumpere medicamentele pentru a fi trataţi iar dl Căpățâna ne minte cu nerușinare că totul este gratuit în acest spital!“
 
ZIUA de Constanţa a lasat un sondaj cu următoarea întrebare: Plătesc medicamentele pacienţii internaţi la SCJU Constanţa?

Petiţia online poate fi semnată pe http://www.petitieonline.com/demisia_lui_dan_cpanamanager_scju_constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mariana 12 May, 2015 01:04 https://www.facebook.com/pages/Solicitam-demisia-lui-Danut-Capatana/1442921956019398
  • elena 09 May, 2015 23:29 În Spitalul Județean Constanța, medicamentele sunt plătite de pacienți încă de când era ministru Nicolaescu.Medicamentele necesare sunt scrise pe hârtie , fără semnatura și parafa medicului, astfel încât nu am putut deconta contravaloarea acestora.
  • claudia 09 May, 2015 16:31 La sectia de Neurochirurgie se cumpara toate medicamentele inafara de antibiotice inrest pampersi apa si alte medicamente cum ar fi vitamine .In saloane o mizerie de nedescris .Asistentele in tura de noapte pun b ranule la lunina telefonului pentru ca saloanele nu sunt iluminate corespunzator ,nu au cu ce sa monitorizeze pacientul nu exista un monitor cu care sa stii exact ce tensiune are acel pacient .Despre personal nu am ce sa reprosez este unul exemplar ,dar mai trebuie lucrat .