Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum rămâne cu „reparaţia morală” faţă de Mihei? PNL Constanţa merge pe mâna fostului director al Petromin pentru şefia ANR

ro

20 Jul, 2013 13:09 2169 Marime text
Aşa cum am anunţat în ediţia din 10 iulie, fostul director general al Companiei de Navigaţie Maritimă „Petromin”, Mihai Andrei, este curtat de PNL pentru conducerea Autorităţii Navale Române. În pofida faptului că liderul PNL Constanţa, deputatul George Dragomir, declara în urmă cu doar câteva zile că Mihai Andrei este doar propunerea de rezervă, prima variantă fiind Andrian Mihei (în sensul acesta încercându-se o repunere a sa pe funcţia de conducere a ANR), iată că azi liberalii constănţeni l-au votat pentru postul de conducere a ANR pe fostul director al Petromin. Aşadar, varianta Mihei a picat. Cum rămâne, în acest context, cu „reparaţia morală, justificată” faţă de Mihei, pe care o menţiona Dragomir?!?
În altă ordine de idei, tot astăzi, liberalii au decis şi pe cine anume vor susţine pentru şefia RADIONAV. Este vorba despre fostul consilier judeţean Gabi Monea. Amintim că după decesul neaşteptat al lui Lucian Lotreanu conducerea RADIONAV a fost preluată, interimar, de Marius Zăgăneanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii