Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culmea tupeului Cercetat sub control judiciar pentru ultraj, se plimba cu maşina, beat, prin Năvodari

ro

20 Jul, 2014 12:48 1932 Marime text
Poliţiştii rutieri l-au depistat, ieri noapte, pe un bărbat de 35 de ani, domiciliat în Constanţa, conducând un autoturism pe strada Sănătăţii, din Năvodari, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat), transmite Biroul de presă al IPJ Constanţa. Recalcitrant, acesta a refuzat categoric să fie transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei, aşa cum cere legea.
 
Surpriza cea mare au avut-o poliţiştii abia după ce au verificat numele individului în baza de date. Aşa au aflat că suspectul, Costel Păduraru se afla sub control judiciar. Astfel că acesta a fost reţinut imediat pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, instanţă care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Costel Păduraru este o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor. În septembrie anul trecut, el a fost arestat preventiv după un scandal provocat în zona Gării din municipiul Constanţa. Totul s-a întâmplat într-o nopate când, beat fiind, împreună cu un prieten de pahar şi de năravuri a agresat doi poliţişti care patrulau în zonă şi care l-au luat la întrebări. După intrarea în vigoare a noului Cod penal, magistraţii l-au eliberat din arest preventiv şi a primit măsura arestului la domiciliu şi, ulterior, a scăpat şi de această restricţie, fiind cercetat în continuare sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi municipiul Constanţa. Măsură pe care el a încălcat-o acum, concomitent cu comiterea unui alt şir de infracţiuni: conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de recoltare de probe biologice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii