Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțean prins de poliție conducând cu viteza de 215 de km/h pe autostrada A3

ro

13 Oct, 2015 16:40 1238 Marime text
 
Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3, București - Ploiești au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 215 de km/h pe autostrada A3, conducătorul auto nerespectând semnalul polițistului rutier.
 
Ulterior, acesta a fost oprit în trafic și sancționat contravențional, cu 1.365 de lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule, pentru 120 de zile.
 
Astăzi, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A 3 București - Ploiești din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au depistat, pe autostrada A3, sensul de mers dinspre București spre Ploiești, la km. 21, un bărbat, de 20 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 215 km/h.
 
Cel în cauză nu a oprit la semnalele polițistului rutier, continuându-și deplasearea.
 
Acesta a fost oprit, la km 68, de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene DN 1 Prahova, care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.365 de lei, conform legislaţiei în vigoare.
 
De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru 120 de zile, 90 de zile pentru depășirea vitezei legale de deplsare, cu peste 50 de km/h și 30 de zile pentru nerespectarea semnelor și semnalelor polițistului rutier.



Sursa foto: husi.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii