Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnare pentru un fost preşedinte de Consiliu Judeţean. Legături cu lumea fotbalului

ro

03 Jan, 2018 22:32 1874 Marime text
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Timiş Constantin Ostaficiuc a primit o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, în dosarul privind finanţarea echipei de fotbal Poli Timişoara, de către CJ Timiş, în perioada în care echipa era patrunată de omul de afaceri Marian Iancu. De asemenea, lui Ostaficiuc i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de doi ani. El mai trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii, neremunerată, timp de 60 de zile lucrătoare, la Direcţia de Sănătate Publică Timiş.
Decizia este definitivă şi a fost pronunţată de Curtea de Apel Timişoara, după ce prima instanţă îl condamnase pe Ostaficiuc la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare.
În acelaşi dosar au fost condamnaţi, tot cu suspendare, fostul secretar al judeţului Timiş Petrişor Nădăştean, Răzvan Hrenoschi şi Dan Cionvică, foşti directori în cadrul CJ Timiş, fostul preşedinte al clubului de fotbal Poli Timişoara Gheorghe Chivorchian, Ioan Negrei şi Ioan Liviu Roşca, persoane din fosta conducere a clubului Poli Timişoara.


 
 
foto: opiniatimisoarei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii