Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine transmite durerosul mesaj „Să vi se usuce mâinile și fața de la lacrimile noaste. Ați ucis un munte de om”

ro

16 Oct, 2016 19:07 2853 Marime text
Vineri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în zona Mila 23 pentru căutarea unui tânăr. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. 

„Doamne, spune-mi că trăiesc un coşmar şi atât”
 

Nu există cuvinte pentru a exprima durerea familiei şi a prietenei tânărului.

„Doamne, spune-mi că trăiesc un coşmar şi atât”, scrie tânăra în mediul online. Pe pagina ei de Facebook, a publicat o imagine ce conţine următor mesaj: „Eu sunt Laur (n.r. tânărul care şi-a pierdut viaţa)! Am fost ucis! Terorişti sunt toţi cei care ucid, nu neapărat în numele unei religii. În numele bunului simţ, vă rog să luaţi atitudine ca în cazul Charlie Hebdo sau Colectiv”, potrivit mesajului.

„Să vi se usuce mâinile și fața de la lacrimile noaste. Ați ucis un munte de om”, a mai scris tânăra pe Facebook.

 
 Unchiul tânărului este, la rândul său, profund afectat de tragedia care a căzut peste familia sa.

„Nepotul meu e mort. Ne-a rupt sufletul. A fost găsit astăzi (n.r. ieri) de băieţii din sat în zona accidentului, pe fundul canalului.  Sper că cei care se fac vinovaţi de acest accident să nu-şi găsească niciodată liniştea, să nu poată dormi nopţile şi vină să-i macine toată viaţă”, a scris, pe Facebook, unchiul tânărului. 

Pe de altă parte, dintr-un comunicat remis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea reiese că trupul bărbatului a fost găsit de pompierii tulceni, şi nu de băieţii din sat, cum scrie pe Facebook unchiul tânărului.

„În data de 14.10.2016, în jurul orei 24.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în zona localitatii Mila 23, pentru căutarea unei persoane (bărbat, 25 de ani) dispărute dintr-o barcă.
Imediat de la primirea apelului, care anunța dispariția persoanei, la fața locului s-a deplasat cu un un mijloc de mobilitate navală un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.
Ajunsă la locul evenimentului, echipa de intervenție a început căutarea pe apă a persoanei dispărute, însă bărbatul nu a fost găsit în data de 14.10.2016.
Misiunea de căutare a fost reluată de către echipajele de intervenție ale ISU Tulcea și în data de 15 octombrie a.c., iar după mai multe ore de căutari bărbatul dispărut a fost găsit în apele Dunării, decedat, de pompierii tulceni”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii