Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățenii Constanței Radu Mazăre comite ilegalități pentru preluarea Portului Constanța

ro

26 May, 2014 18:09 2607 Marime text
Echipa „Constanța NU E Mazăre” și  „Cetățenii Constanței” au postat pe contul de facebook un mesaj intitulat „Spune NU”, prin care își manifestă sprijinul față de toți cei care se opun „regimului Mazare”.

Constănțenii, inițiatorii au două petiții îndreptate împotriva preluării Portului Constanța de către Consiliul Local Constanța, susțin că „Gruparea Mazare a început o întreagă campanie de amenințare și presiune asupra persoanelor și/sau agenților economici care se împotrivesc demersurilor ilegale ale primarului Radu Mazăre pentru preluarea Portului Constanța”.

„Persoanele care au fost sau sunt amenințate de Gașca Mazăre au posibilitatea să denunțe practicile ilegale ale acestei grupări prin intermediul nostru. În presa locală au apărut informații grave, potrivit cu care Gruparea Mazăre a început o întreagă campanie de amenintare și presiune asupra persoanelor și/sau agenților economici care se împotrivesc demersurilor ilegale ale primarului Radu Mazăre pentru preluarea Portului Constanța”, se arată pe pagina de socializare.

Potrivit inițiatorilor celor două petiții funcționarii publici strâng semnături sub amenințarea pierderii locurilor de muncă.

„Așa cum am arătat în postările anterioare, funcționarii publici din cadrul Primăriei Constanța, în special membrii Corpului de Control, sub amenințarea pierderii locurilor de muncă, au început o întreagă campanie de intimidare a agenților economici din orașul Constanța și de strângere de semnături pentru promovarea intereselor camarilei lui Mazăre”, se menționează pe contul de Facebook.

S-au dat indicații în sensul amenințării celor care se opun lui Mazăre și intereselor sale

Tot din cuprinsul mesajului postat de Cetățenii Constanței mai aflăm: „Acest lucru este cu atât mai grav cu cât funcționarii publici, atât din Primăria Constanța, cât și cei din cadrul unor servicii deconcentrate (ex. Garda de Mediu), precum și angajații unor societăți comerciale subordonate sau controlate de echipa Mazăre, au primit indicații pretioase în sensul amenințării celor care se opun lui Mazăre și intereselor sale. Suntem în fața unor acțiuni fără precedent îndreptate împotriva Statului de Drept și care, din nefericire, se înscriu în logica firească a grupării Mazăre. Funcționarii publici și/sau angajații subordonați, în timpul exercitării atribuțiilor publice, sunt obligați să-i hărțuiească, la propriu, pe cei care se opun intereselor de tip mafiot ale lui Mazăre, transformând orașul Constanța într-o favelă din America Latină. Înțelegem adeziunea asistaților sociali față de gașca lui Mazăre. De aceasta depind ajutoarele sociale, mila și buna-voință a primarului populist”.

„Radu Mazăre și gașca sa de acoliți NU au nicio putere, nu pot face nimic”

Cetățenii Constanței îi îndemană pe oameni să denunțe ilegalitățile. „Nu înțelegem, în schimb, obediența celorlalte persoane care nu depind de acești indivizi, care nu își întemeieaza bugetul familial pe ajutoare sociale, care au o experiență profesională și personală solidă care le permite să reușească oriunde (mai puțin la firmele de casă!) și care, au posibilitatea, cel puțin teoretică, să spună NU! Acestor persoane ne adresăm prin mesajul de mai sus. Spuneti NU Grupului de Interese Mazăre. Denunțați orice acțiuni ilegale, orice presiuni care se fac asupra voastră, orice încercări de șantajare și intimidare. Radu Mazăre și gașca sa de acoliți NU au nicio putere, nu pot face nimic, dacă noi toți suntem PENTRU CONSTANȚA și spunem NU ilegalităților sale. Vă rugăm să denuntați oricare dintre aceste practici ilegale, echipa noastră asigurându-vă de întregul suport!”, se mai arată pe profilul de facebook Cetățenii Constanței.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii