Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce variante de cazare există pentru Spellground Festival 2016

ro

21 Jul, 2016 12:41 1897 Marime text
Hotelurile din Mamaia și Constanța au pregătit pachete de cazare cu abonamente incluse pentru miile de amatori de chef nebun ce vor invada litoralul în weekendul de dinaintea Sărbătorii Naționale de Sf. Maria la Spellground Festival, cel mai mare festival de pe litoralul românesc.

Biletele la Spellground se cumpără în acest moment din Brazilia, Macedonia, Olanda, Serbia, Franța, Ucraina, Polonia, Austria, Grecia, Rusia, Germania, Turcia și Bulgaria. Pentru cei care se pregătesc să se lase vrăjiți timp de trei zile de universul Spellground, există acum și varianta de cazare la hotel, pe lângă varianta mai boemă de camping. Camerele sunt duble, triple sau de patru persoane. În funcție de dotări și servicii incluse (mic dejun, pensiune completă, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare) camerele au prețuri ce pornesc de la 1390 de lei pentru cele trei zile de festival, cu două abonamente incluse, în cameră dublă. Toate variantele de camere sunt disponibile accesând site-ul oficial http://spellgroundfestival.com.

Campingul Spellground cu ieșire la plajă, umbră și vedere la mare, ce include recepție, punct medical, puncte de securitate, puncte de alimentare electrică și zona chill & lounge este aproape sold out. Cel mai ieftin pachet rămas disponibil este cel în zona Terra, care oferă spațiu de campare pentru un cort de 2 persoane, la prețul de 130 de lei pentru cele 3 zile de festival. Cea mai scumpă variantă de cazare la cort în vânzare este Vibe Four, la 2080 de lei pentru patru persoane, cu abonmente incluse.  

La Spellground, copii cu vârste până la 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult, iar adolescenții între 12-16 ani au acces doar cu însoțitor, cu bilete la preț întreg.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii